Canli Destek

7/24 Canlı Destek Hattı > 05435445151

| Üye Girişi | Üye Ol |

Canli Destek

7/24 Canlı Destek Hattı > 05435445151

| Üye Girişi | Üye Ol |

ERSAĞ – ERSAĞ ÜYELİK – ERSAĞ ÜYE OL

Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası

6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDAKİ KANUN UYARINCA ERSAG.İNFO.TR KİŞİSEL VERİLERİN KORUMA VE GİZLİLİK POLİTİKASI İLKELERİ

1-) ERSAG.İNFO.TR kullanıcının siteyi iş bu gizlilik politikalarına veya yasalara aykırı olarak kullanıldığını tespit ederse veya yetkili mercilerce bu konuda bir tespit veya inceleme talebi gelirse, kullanıcı ile ilgili bilgileri yetkili makamlara bildirme hakkına sahiptir.

2-) Ayrıca benzer bir durumda ERSAG.İNFO.TR gizlilik prensiplerinde ön görülen diğer tedbirleri alma hakkına da sahiptir.

3-) ERSAG.İNFO.TR kişisel bilgilerinizi, siparişlerinizi alma, ürün ve hizmetlerimizi sunmak, ödemelerinizi gerçekleştirme, siparişleriniz, ürünler ve hizmetler hakkında pazarlama amacında sizinle irtibata geçme, bilgilerinizi güncellemek ve üyeliğinizi sürdürme ve yönetme, ilginizi çekebilecek ürün ve hizmetleri önerme ve profilleme, istatistiksel çalışma, reklam, tanıtım, pazarlama vs. iletişim faaliyetleri ile sunulan hizmet kalitesinin artırılması ve site faaliyetlerinin daha iyi yürütülmesi amacıyla kullanılabilecek ve sadece bu çalışmaların yapılmasını için kullanabilecektir. Bilgilerinizin üçüncü şahıslarla paylaşılmaması konusunda hassasız. Bu konuya önem veriyoruz.

WWW.ERSAG.İNFO.TR kullanıcılarının kişisel bilgileri bu gizlilik politikası ile belirlenen esas ve kapsam haricinde hiçbir şekilde kullanılmayacaktır.

ERSAG.İNFO.TR kamu güvenliğinden sorumlu resmi makamlarla talepleri halinde kişisel bilgilerinizi paylaşma hakkını daima saklı tutar. Bu gibi durumlarda yürürlükte ki mevzuat gereği adli ve idari makamlarda resmi talep gelmesi halinde bu bilgilerin adli ve idari makamlara ulaştırılması yasal zorunluluktur.

Sistemle ilgili sorunların tanımlanması ve web sitesinde çıkacak sorunların ivedilikle giderilebilmesi için ERSAG.İNFO.TR gerektiğinde kullanıcıların IP adresini tespit etmekte ve bunu kullanmaktadır. Kullanıcılar IP adreslerini ERSAG.İNFO.TR ile paylaşırken bunu en başta kabul etmiş ve buna izin vermiş sayılırlar.

IP adresleri kullanıcıları genel bir şekilde tanımlamak ve kapsamlı demografik bilgi toplamak amacıyla da kullanabilir. WWW.ERSAG.İNFO.TR web sitesi dahilinde başka sitelere link verebilir. ERSAG.İNFO.TR link vasıtasıyla erişilen sitelerin gizlilik olayı ve içeriklerine yönelik herhangi bir sorumluluk taşımamaktadır.

Bu site kontrolümüz altındaki bilgilerin kaydedilmesi kötüye kullanılması veya tadil edilmesini önleyici güvenlik önlemlerine sahiptir.

Kullanıcının kişisel bilgileri WWW.ERSAG.İNFO.TR. haricinde yalnızca kullanıcı tarafından ulaşılabilir ve bu bilgiler ancak kullanıcı tarafından güncellenebilir. Kullanıcının talebi ile ya da talebi olmaksızın şirket tarafından gerekli görülen hallerde kişisel bilgiler WWW.ERSAG.İNFO.TR tarafından da güncellenebilecektir. WWW.ERSAG.İNFO.TR verilen bilgiler ile ersağ resmi sitesinden üyelik açma yetkisine sahiptir. Üyelik bildirim formu doldurduğunuz takdirde bu bilgileriniz ile adınıza ersağ resmi sitesinden üyelik açılacaktır. Giriş bilgileriniz size gönderilecektir.

Bu siteden toplanan bilgiler şirketin satılması birleşmesi veya yeniden yapılandırılması gibi durumlardan kaynaklanan şirket yapısındaki değişikliklerde devredilebilir. ERSAG.İNFO.TR iş bu gizlilik politikası hükümlerini dilediği zaman web sitesinde yayınlamak suretiyle değiştirebilir. ERSAG.İNFO.TR’ un değişiklik yaptığı gizlilik politikası hükümleri web sitesinde yayınlandığı takdirde yürürlülük kazanır.

Farklı internet siteleri üzerinde sitemizin trafiğini arttırma adına çerezler ( bir karakter dizisi içeren küçük bir dosya ) kullanılmakta olup bunların büyük bir kısmı oturumunuzu kapattıktan sonra bilgisayarınızın ana belleğinden silinmektedir. Geri kalan çerezler ise kullanıcıların tercihlerini kaydetmek sitemize tekrar giriş yapıldığında kullanıcıların rahatlıkla tanımlanabilmesi ve kullanıcı eğilimlerini yakından izlemek de dahil olmak üzere hizmetlerimizin toplam kalitesini artırmak için kullanırlar. Anlaşma yaptığımız kampanya ortaklarımız buy çerezleri kullanarak kullanıcı bilgilerini toplama, dağıtma ve kullanmaya vakıf değildirler. Söz konusu çerezler tarafımızca her türlü kontrol ile geliştirilip uygulamaya konulmuştur. Reklamasyon ve cookies şeklindedir. Bu kontrollere göre virüs ya da bilgisayarlara zarar verebilecek bilgiler ve veriler çerezler üzerinde bulunmamaktadır. Ancak bununla beraber kötü niyetli kullanıcıların sunmuş oldukları yazılım ve önlenemeyen datalar ya da kendi hatalarınızdan dolayı üyelik işlemleri yaparken bilgisayarınızda var olan virüs ve/veya truva atı gibi programlar dolayısıyla yazılım sisteminde ve web sitesinde kullanmakta olduğumuz çerezler dolayısıyla herhangi bir şekilde sorumluluğumuz bulunmamaktadır.

Ancak kullanıcılar dilerlerse çerez dosyasının gelmemesi veya çerez dosyası gönderildiğinde ikaz verilmesini sağlayacak biçiminde tarayıcı ayarlarını değiştirebilirler.

Her kullanıcı iş bu web sitesini ziyaret ettiği anda iş bu gizlilik politikası hükümlerini ve ilkelerini kabul etmiş sayılacaktır.

Güvenlik politikamız ile ilgili her türlü soru ve öneriniz için bize İNFO@ERSAG.İNFO.TR e-posta adresimizden ulaşabilirsiniz.

AYDINLATMA FORMU/METNİ VE AYDINLATILMIŞ ONAMA:

İş bu ‘’aydınlatma metni’’ ERSAG.İNFO.TR( veri sorumlusu ) tarafından 6698 sayılı kişisel verilerin korunması kanunu ‘’kanun’’ uyarınca kullanıcıların kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin olarak kullanıcıları aydınlatmak amacıyla yayınlanmaktadır.

  1. Veri sorumlusunun kimliği veri sorumlusu ERSAG.İNFO.TR iletişim adresi WWW.ERSAG.İNFO.TR

Aşağıdaki siz kullanıcılarımız tarafından verilen kişisel bilgilerin hangi amaçlar ile işleneceği açıkça yer almaktadır.

  1. Kişisel verilerin işlenme amacı kişisel verileriniz veri sorumlusu veya onun yurt içinde ve/veya yurt dışında mukim iştirakleri, iş ortakları, servis sağlayıcıları (sosyal medya işletmecileri dahil ) veya onun adına verileri işleyen tüm gerçek veya tüzel kişiler ( veri işleyen ) tarafından toplanmış/toplanan/toplanacak tüm kişisel verilerinizi aşağıdaki amaçlar doğrultusunda kanun’ un 5. Ve 6. Maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları dahilinde işlenebilecektir. Veri sorumlusu tarafından kullanıcılarına sunulan ürünler ve/veya hizmetlere ilişkin kullanıcılardan gelen beğeniler, eleştiriler, yorumlar, Ip adresleri site içerisinde gerçekleşen gezintiler ve davranışlar ( çerez kullanılmaktadır ) konum bilgileri kullanım alışkanlıkları; kullanıcıların ihtiyaç ve yönelimlerinin belirlenerek özelleştirme yapılması ve bu sayede kullanıcılara yönelik olarak en uygun tanıtım, reklam, promosyon, pazarlama vb. ticari planlama faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi amacıyla,

Ad, Soyad, e-posta, TC kimlik numarası, sosyal medya hesabı ile beyan edilen ad-soyad, cinsiyet, telefon numarası, adres bilgileri, iletişim bilgileri, sosyal medya hesaplarına ilişkin bilgiler kullanıcılara ürün ve hizmetlerin teslim edilebilmesi satış sonrası ve/veya öncesi destek hizmetlerinin verilmesi ve/veya planlamasının yapılması alışveriş istatistiklerinin yapılması suretiyle kullanıcılara en uygun hizmetin tespit edilebilmesi siparişe ilişkin faturanın düzenlenebilmesi mali ve hukuki yükümlüklerin yerine getirilmesi siparişlerinizin tarafınıza doğu bir şekilde ulaştırılması kullanıcı şikayetleri ile hukuki prosedürlerin sağlıklı yürütülebilmesi amacıyla,

kullanıcılara daha hızlı ve kolay sipariş hizmetinin sunulması kullanıcılara daha iyi bir alışveriş deneyimi sunmak ve mevzuattan doğan yasal mevzuatların yerine getirilmesi amacıyla rızanıza dayalı olarak işlenebilecektir.

  1. Kişisel verilerin aktarılabileceği taraflar ve aktarım amacı ad, soyad, e posta, tc kimlik numarası sosyal medya hesabı ile beyan edilen isim soy isim telefon numarası adres bilgileri iletişim bilgileri vb.  bilgiler siparişlerinizin veya ersağ resmi sitesinden gerçekleşecek üyeliğinizin tarafınıza sağlıklı bir şekilde ulaştırılması amacıyla kargo veya teslimattan sorumlu olan diğer gerçek veya tüzel kişi ile paylaşılabilir.

Kullanıcılara ait kişisel bilgiler iş bu aydınlatma metninde yer alan amaçlar ile otomatik olan ve/veya olamayan yöntemler ile temin edilebilir. Devir alınabilir yasal azami süreler ile yurtiçinde ve/veya yurtdışında yazılı/manyetik arşivlere kaydedilebilir. ( cloud hizmetleri dahil )depolanabilir muhafaza edilebilir elde edilebilir hale getirilebilir kullanılabilir güncellenebilir değiştirilebilir birleştirilebilir yeniden düzenlenebilir sınıflandırılabilir açıklanabilir paylaşılabilir (yurtiçinde ya da yurtdışında ki 3. Kişilere ) aktarılabilir transfer edilebilir veyahut bu amaçlar ile veri işleyicilerine ( yurtiçinde veya yurtdışında mukim ) aktarılabilir.

4)kişisel verilerin toplanma yöntemi ve hukuki sebebi kişisel verileriniz e mail internet sitesi mobil uygulama her türlü sosyal medya üzerinden elektronik yollarla veya müşteri ilişkileri kanalı ile ve kanunun 5. Ve 6. Maddelerinde gösterilen şartlara uygun olarak toplanmaktadır.

  1. KİŞİSEL VERİ SAHİPLERİNİN HAKLARI

6698 sayılı kişisel verilerin korunması kanunun 11. Maddesi uyarınca kullanıcılar kişisel verilerinin;

  1. İşlenip işlenmediğini öğrenme
  2. İşlenmişse bilgi talep etme
  3. İşlenme amacını ve amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme
  4. Yurtiçinde/yurtdışında aktarıldığı 3. Kişileri bilme
  5. Eksik yanlış işlenmişse düzeltilmesini isteme
  6. Kanunun 7. Maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde silinmesini yok edilmesini isteme
  7. Aktarıldığı 3. Kişilere yukarıda sayılan (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin bildirilmesini isteme
  8. Münhasıran otomatik sistemler ile analiz edilmesi nedeniyle alehinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme

6698 sayılı kanunun 7. Maddesi uyarınca kişisel verilerin işlenmesine ilişkin sebeplerin ortadan kalkması ve tarafınızca yukarıda yer alan iletişim adresine e-posta yoluyla talebinizi iletmeniz halinde talebiniz veri sorumlusu tarafından değerlendirilecektir. Talebinizin 6698 sayılı kanundaki şartları taşıması halinde veriler yok edilecek veya anonim hale gelecektir.

ÖN BİLGİLENDİRME FORMU

1) WWW.ERSAG.İNFO.TR

2) Sözleşme konusu ürünler internet sitemizde veya ersağ resmi sitesi üzerinde belirtildiği gibidir.

3) Ürünün fiyatı TL olarak peşin ve tüm vergiler dahil fiyatlandırılır ve satılmaktadır.

4) Ürünlerimizin satış fiyatı şirketimizin ürün maliyetlerinde bir değişiklik olmadığı sürece aynen geçerlidir.

5) Ürünlere ilişkin şikayetlerinizi üst de belirtilen şirket adresimize ve şirket telefonlarımıza yapabilirsiniz.

6) Ersağ ürünlerinin üzerinde yer alan etiket bilgilerinde belirtilen beyana uyacağıma, beyana uymadığım takdirde ise tüm sorumluluğun şahsıma ait olacağını kabul ederim.

WWW.ERSAG.İNFO.TR ‘da sergilenen ürünlerin stoklarda bulunurluluğunu kontrol etmez, fiyat değişikliklerini kontrol etmez. Verilen siparişlerde açıklama yapmadan sipariş iptal edebilir.

Yukarıda yapılan açıklamaları sitemizin ziyareti esnasında kullanıcı/ziyaretçi/sipariş veren tüm bireyler kabul etmiş sayılır.

İletişim telefon ve maillerimiz iletişim sayfamız da mevcuttur. Güncel ve ulaşılabilir bir haldedir.

WhatsApp Üyelik ve Ürün> Açık